Direktlänk till inlägg 7 september 2012

Köpa kökslucka

Av Björn Petterson - 7 september 2012 19:30

Det modernaste viset att bättra på ditt kök är att köpa moderna köksluckor. Det är en normal åtgärd som gör mycket för utseendet i ditt kök, i somliga fall måste du inte ens byta köksskåp utan det räcker gått och väl med att du köper nya luckor och sätter i.


Det finns en del avviknade utseenden och kulörer på köksluckor vilket är till en fördel då du gott och väl kan hitta luckor som är bäst till just ditt kök och som smälter samman bra med designen som du har valt i köket. Den normalaste kulören på köksluckor är absolut vit eller brun träfärg. Vit har nog trotsallt gått om träfärgen och blivit den brukligaste kulören att ha på sin köksinredning, det är en stilful nyans som är lätt att passa ihop med andra kulörer som man kan tänkas ha i köket som till exempelvis kulören på klinkern och plattorna som man har.


Byta köksskåp?


Själva stommen till köksskåpen måste man inte skifta om man ska byta köksluckor, stommen behöver man bara skall byta eller ta bort om man ska ändra detalj planen på hur köket är utformat och var köksskåpen ska vara. Så om du bara tänker på att byta ut köksluckorna så är det eventuellt mindre arbete än vad du från början trodde, det är en lyckosam nyhet hoppas jag. Naturligtvis kan du anlita hantverkare om du vill att ditt kök ska bli bytt mycket raskare men då får du och andra sidan lägga ut ännu mer slantar än vad du skulle ha behövt om du hade gjort det själv. Det är oerhört bra att hålla på att installera fast dina köksluckor på en ledig Lördag när du ändå inte har något annat för dig. Ring in en bekant så går det mycket kvickare att montera ihop luckorna i skåpen. Ni kommer verkligen vara klara på 1 dag. När du är klar kommer du absolut inse vad som menas med att ett par hävdar att det räcker med att byta köksluckor som alternativ för att renovera hela köket, de nya köksluckorna lyfter faktiskt hela ditt kök till nya höjder.


Kökslucke handtag


En annan central detalj till dina köksluckor är handtaget till dessa, de är nämligen betydelsefullare än vad man kan föreställa sig. Ett vackert handtag kan ge den där lilla extra formgivnings knuffen som luckan behöver för att kännas som snygg och läcker. Handtag till köksluckor finns i lite olika material b.la.: stål, plast och aluminium. Vad som passar effektivast till dina luckor är upp till dig att göra en bedömning av men jag kan föreslå att aluminium handtag är väldigt fina till vita köksluckor.


Andra typer av köksluckor


Det finns flera köksluckor som har en glasruta i mitten, detta kan vara tilltalande i somliga kök eller på nån enstaka kökslucka, jag själv tycker dock inte det är vackert om man har luckor av glas i hela köket, jag vill framförallt inte se det som finns inne i skåpet, jag tycker det är bättre att man ser en fin kökslucka istället.

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Björn Petterson - 10 september 2012 10:30

Somliga vänder sig till begagnat branschen för att leta fram billiga köksluckor och det är eventuellt det främsta förslaget om man vill komma undan billigt när man ska köpa nya köksluckor till sitt kök. Men det finns tro det eller ej nya köksluckor f...

Av Björn Petterson - 5 september 2012 21:42


Åtskilliga söker sig till andrahands kommersen för att söka billiga köksluckor och det är kanske det bästa tipset om man vill vill att det ska vara billigt att renovera sitt kök. Men det tillverkas faktiskt nya köksluckor för skäliga priser, IKEA har...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards